Snart to måneder, hvordan er det mulig? (uneiusa)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Snart to måneder, hvordan er det mulig?

Hei, det er en stund siden jeg har blogget om hva som faktisk har skjedd her nede nå! Det har nesten gått to måneder siden jeg først satte mine ben på amerikansk jord for første gang, og en del av meg sier "hvordan er det mulig at det har gått så fort" og  på en annen måte føles det ut som jeg har vært her for alltid. 2 måneder passert, betyr at det er 8 igjen. How? Hvis de 8 neste månedene går like fort tror jeg nesten jeg må felle en tåre, vil ikke at dette skal ta slutt, jeg har det så bra! Selvfølgelig har jeg noen moments der jeg føler meg alene og faktisk savner litt hjem til trygge lille norge, men de øyeblikkene blir fort druknet av alle de fantastiske opplevelsene og av alt som skjer her hele tiden, jeg kommer virkelig til å savne Minnesota og Mankato kjenner jeg. Men over til hva som har skjedd i det siste! Glemte å nevne sist gang om scavenger hunten vi hadde med svømmingen for to uker siden, den var utrolig gøy. Vi lagde en hel liste med forskjellige randomme ting vi måtte få tak i, og kjørte avsted for å finne dem etter å ha laget hjemmelaget pizza og spist noe snakcs. Vi var 4 eller 5 lag med 5 i hver bil. Mitt lag kom på siste plass selv om vi nesten hadde alle tingene haha, men det var utrloig morsomt selv om vi ikke vant.

På lørdagen i helga som just var hadde vi "Miss America Pageant" med svømmelaget etter et stort stevne der vi kom på andre plass.Vi var samlet hos the nacks's igjen (der vi hadde sleepover) og stellet og og kledde oss i finkjoler. Vi delte oss i inn i lag, der hver av de 5 kanditatene til å bli "Miss America" var i hver sine biler. Jeg var en av kandidatene(Har absolutt ingen anelse hvorfor jeg var det, jeg er jo ikke amerikansk en gang) og var på lag med vøster Madi, Miranda(en stuper), Jecelyn(vsøstra til tyske Hannah) og Abbi. Lagenes oppgave var å dra til Walmart (i kjoler og høyhelte sko!) og lage en morsom vine og ta et crazy bildet inne på Walmart.


Hannah og Madi <3 Tok masse bilder med hele laget, men de ble ikke tatt med min mobil..


Dette er det "crazy" bildet vi tok.. haha!

Skjønner ikke hvordan jeg får Vines inn her, men her er linken til tre av dem hvis dere vil se:
https://vine.co/v/hHtPinMHTpE
https://vine.co/v/hHtEW2HYdBL
https://vine.co/v/hHtLMVdudim

Da vi kom tilbake skulle noen av foreldrene kåre vinnerne. Så var det tid for kåring av Miss Funny, Miss best smile, husker ikke alle, men den beste var Miss Hairy Legs haha! Siden de har "no shave legs" helt til de skal svømme sitt aller viktigste stevne for sesongen. (Meg og Hannah har ikke klart dette, jeg prøvde men 2-3 måneder uten å barbere leggene ble faktisk for vanskelig).  Da det var tid for å kåre "Miss America" måtte kandidatene både danse og svare på spørsmål, jeg var elendig på begge deler(danset fugledansen,haha). Da de andre var ferdig med å stemme på "Miss America" etter at vi måtte gå ut av rommet, var det tid for selve kroningen. Det var ei som løp frem og tilbake med kronen over hodene våres mens de andre jublet, og plutselig var det full jubel og kronen landet på hodet mitt. Haha, hva søren? Alle synes det var veldig gøy at jeg som er norsk ble "miss america", og har blitt kalt "miss america"  med et lurt smil etterpå en del ganger siden lørdag.


Hun på det første bildet som ler var hun som løp rundt med kronen, hun er også utrolig morsom, men hun er fra et annet svømmelag så ser henne ikke så ofte.

Resten av kvelden var vi noen få som overnattet over, og vi snakket, badet og spiste (typisk svømming vil jeg si)


Bading klokken 1 i et varmt basseng <3


De beste stedene å få kaffe eller is er på Coldstone eller The Coffee Hag! Bildene viser Oreo Overload iskrem og den beste kakaoen noensinne; cacao w/ dubble coconut flavor <3 Kan ikke få nok! Og de som tror jeg har lagt på meg eller bare lurer; jeg har ikke lagt på meg, har gått ned 1 kg faktisk.

Så det var litt av det som har skjedd i det siste, nå er det langhelg og den skal nytes! Skal på True Team State på lørdag som er et av de største stevnene for high school svømming her i Minnesota, og ellers skal jeg bare slappe av og gå med venner :) Skal forresten til Mexico i desember!!! :D Gleder meg! Tror jeg også skal dra til Hawaii med STS i februar eller mars også, må bare skjekke litt rundt med ting å tang.

Ha en herlig uke videre! 

- Une  • Stikkord:    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits