Wow, tida går fort! (uneiusa)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Wow, tida går fort!

En stund siden jeg har blogget nå, men er så mye gøy å finne på og jeg elsker amerika! Når jeg da er alene,trenger jeg faktisk være litt alene, få samle tankene mine. Tenke. Tenke på hvor utrolig mye jeg får oppleve. På hvor godt kjent jeg blir med meg selv, andre mennesker jeg ikke visste eksisterte for 5 måneder siden, og ikke minst med de som er hjemme også,faktisk. På hvor utrolig mange rare og sterke følelser man får når man er på utveksling. På at når folk sier at utveksling er en berg og dal bane og ikke bare en dans på roser, har det fullstendig rett. På hvor utrolig glad man kan føle seg det ene øyeblikket, så trist/alene/forferdelig i det andre og så tilbake til å føle seg så utrolig og fullstendig i live med alle disse herlige menneskene rundt seg. På hvordan det hadde vært å være hjemme i Norge dette året, på hvor mye jeg ville angret hvis ikke jeg hadde vært her akkuratt nå. På hvor fantastisk folk kan være, på hvor slemme andre kan være. På hvordan man sier noe som tolkes feil, og på noe som blir sagt som tolkes feil. På hva som skjer rundt om i verden i akkuratt dette øyeblikk. På hva i huleste jeg skal gjøre etter dette året, med studier, reiser, arbeid. Tenker på hva som hadde skjedd hvis jeg ikke hadde gjort akkuratt det jeg gjorde eller sa for en uke siden, og på hva som ikke hadde skjedd. På hvor utrolig heldig jeg er som få oppleve dette, på godt og vondt. På hvor god jeg blir i engelsk av dette, på hvor mye jeg kommer til å vokse. På hvor godt det er å ha noen å snakke med som opplever akkuratt det samme som deg. På hvor mye forskjell bare bitte små ting kan gjøre, på hvor mye bedre du kan føle deg av de minte ting, men ogå kan de minste ting få deg til å føle deg som dritt .På hvor godt det kan være å få en klem som klemmer pusten ut av deg. På hvor godt det er å høre noen si noe possetivt om deg, som gjør dagen din så mye bedre. På så og si å tenke på alt og ingenting på en gang.

Nok av å være filosofisk for en stund, haha! Hva har skjedd etter mexico? har skjedd så mye gøy, men er utrolig dårlig til å huske ting at det er flaut! OKei, godt jeg har tatt bilder med mobilen! Det som har skjedd i det siste er at vi har feiret jul med hele familien, der besteforelde, tanter og onkler, kusiner og fettere kom å feiret jul, pga ingen var samlet i jula. Koselig å se familien igjen etter thanksgiving, og var gøy å se hvordan de ville ha feirt julen på julaften og julemorgenen. Samme helgen som vi hadde jul igjen, hadde vi også fått fri fra skolen både mandagen og tirsdagen etter pga det kalde været som kom hit til usa, noe som var utrolig deilig! :) Meg og Madi samlet alle svømmejentene her hos oss og så hadde vi en sleepover med film, mat og prat :) kjenner jeg savner alle svømmejentene samlet! Så har jeg også vært utrolig mange ganger på kjøpesenteret de siste to ukene, tror 11 ganger på 14 dager, haha! Kjøpte ikke så mye hver gang da, men var så mye som skjedde som vi trengte ting til. Jeg har bakt norske boller og pannekaker til vertsfamilien, og de elsket det! Yeyy! :) fikk meg en date til skoledansen en uke før dansen var, og møtte han første gang da jeg spurte om han ville gå med meg, haha! og ellers har jeg vært med venner!


Driving around!


Sleepover! Gøy med aleminiumsfolie!


Driving around again!
Boller i ovnen!


Boller <3


stygge, men gode pannekaker!


The mall! <3 haha ser ut som det er dødslite, men er egentlig veldig stort!


We love the mall!
Var med vertsfar en dag til kjøpesenteret fordi han trengte noe jakt stuff, og gikk forbi dette! Har aldri sett så mange pistoler og geværer før!!Var helt sjokka og vfar bare lo av meg haha! Skal være med vfar til våren og jakte på kalkun, gleder meg! :)


Valentin's ting er allerede å finne i butikkene også! så hvis noen trenger noen så har vi et par her, er flere bak denne hylla også hvis det er for få å velge mellom...


Vi hadde finals sist uke, og jeg hadde da 6 finals på to dager.. Her øver jeg til matte, og dette var akkuratt slik matte prøven så ut, flervalgstest der man kunne ha med et ark med alle formelene på.. haha, gotta love america! I morgen er det nytt semester og nye fag, jippi! :))


haha lo  meg ihjel da jeg så dette! et kosmetikk merke med samme navn som meg! må få tak i noe av dette! :'D


Randomme bilder akkuratt nå, men her er en skive formet som minnesota! Var ikke med vilje.


Her spurte jeg daten min til JOBS, skoledansen som vi hadde på lørdag!Og her er et bilde fra lørdag, lager et innlegg senere denne uka om JOBS! så følg med!

 

-Une


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits